Mikä on PDX+ ja miten se toimii?

PDX+ on Suomen johtava kiinteistönvälitysjärjestelmä, jota käyttää yli 300 yritystä, 280 toimistoa ja yli 1950 käyttäjää. Asiakasyrityksemme vaihtelevat pienistä yrityksistä aina isompiin ketjuihin. PDX+ soveltuu erilaisiin yrityksiin erittäin hyvin, valitset itse palvelut ja toiminnot kussakin yrityksesi elinkaaren vaiheessa. Maksat vain kuukausittain valitsemistasi palveluista.

Selainpohjainen PDX+ automatisoi rutiinit ja auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi. Se huolehtii kohteiden näkymisestä markkinointikanavissa, luo automaattisesti tarvitsemasi dokumentit ja auttaa myyntityötäsi. Ennen kaikkea, PDX tekee työnteostasi hauskaa, helppoa ja nopeaa!

Lue lisää!
Laptop

Miten PDX+ auttaa liiketoimintaasi?

Lue lisää PDX+:n ominaisuuksista ja toiminnasta klikkaamalla alla olevia ikoneita

Hankinta

Markkinointi

Myyntityö

Kauppa

Raportointi ja mittaus

PDX+ on luotettava ja turvallinen valinta!

Saamme jatkuvasti hyvää palautetta käyttäjiltämme ohjelman helppokäyttöisyydestä ja toimintojen loogisuudesta.

PDX -ohjelmistot ovat olleet välittäjien käytössä jo yli 20 vuotta. Asiakkaamme lähettävät kuukausittain järjestelmiemme kautta markkinoitavaksi noin 1,5 miljardin euron arvosta kohteita, tuottaen kuukausitasolla yhteensä noin 200 miljoonan euron kauppahinnan.

Saamamme palautteen mukaan uuden kohteen syöttö ja jatkohoito aina kaupan päättämiseen saakka käy PDX+ -ohjelmassa huomattavasti nopeammin, joustavammin ja helpommin kuin missään muussa vastaavassa ohjelmistossa.

Tiivis yhteistyö välittäjien, alan liittojen, markkinapaikkojen ja muiden yhteistyötahojen kuten uusien teknologiatoimittajien kanssa takaa, että PDX+ palvelukokonaisuus on nyt ja jatkossakin alan kehittynein.

PDX+ käyttöönotto on tehty teille mahdollisimman yksinkertaiseksi. Saatte ohjelmiston käyttöönne jopa seuraavana työpäivänä. Halutessanne tuomme asiakastiedot ja kohdetiedot vanhasta järjestelmästänne. Tarjoamme koulutusta ja tukipalveluja koko Suomessa.

Järkevä hinnoittelumalli – ei piilotettuja kuluja!

PDX+:n hinnoittelumalli on mahdollisimman selkeä. Ei piilotettuja kuluja tai pikkupränttejä.

 Ota käyttöön

Kiinnostuitko? Jäikö jokin askarruttamaan?

Jätä yhteystietosi ja vapaamuotoinen viestisi niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä ja kerromme, miten voisimme auttaa juuri Sinun liiketoimintaasi!Esimerkkejä yhteistyökumppaneistamme:

etuovi xerox onnistuu kk skvl rakennusteollisuus