Mikä on PDX Construction ja miten se toimii?

PDX Construction on uudiskohteiden asuntomyynnin ja -markkinoinnin työkalu. Se tukee asuntomyynnin prosesseja koko asiakassuhteen elinkaaren ajan ja huolehtii kohteen markkinoinnista monikanavaympäristössä.

Asiakasyrityksiimme kuuluu pieniä paikallisia rakennusliikkeitä ja isoja kansainvälisiä toimijoita. Järjestelmä on suunniteltu lähtökohtaisesti palvelemaan usean toimipisteen ja kustannuspaikan liiketoimintaympäristöä. PDX soveltuu erilaisiin yrityksiin hyvin, koska voit valita itse tarvitsemasi palvelut ja toiminnot, kuukausimaksusi muodostuu valinnoistasi.

Selainpohjainen PDX Construction automatisoi rutiinit ja auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi. Se huolehtii kohteiden näkymisestä markkinointikanavissa, luo automaattisesti tarvitsemasi dokumentit ja auttaa myyntityötä. Ennen kaikkea, PDX tekee työnteostasi hauskaa, helppoa ja nopeaa!

Lue lisää!

Laptop

Miten PDX Construction auttaa liiketoimintasi tavoitteita?

PDX Construction tukee yrityksen johdon päämääriä ja myynnin johtamista. Se tuottaa kattavat mahdollisuudet myyntityön sekä markkinointikanavien tehokkuuden mittaamiseksi varsinkin haasteellisina asuntomyynnin aikoina. Visuaalisen budjetointityökalun, maksueräpohjien hyödyntämisen ja reaaliaikaisten raporttien avulla työmäärät vähenevät ja tulosseuranta automatisoituu.

PDX Construction on järjestelmänä kustannustehokas ja se toimii saumattomasti yhteen sekä markkinointikanavien, että yrityksen taustajärjestelmien kanssa. Käyttäjälle sovellus on hyvin helppokäyttöinen ja prosessiohjautunut.

PDX Construction tekee sinusta edelläkävijän

PDX Constructionin avulla hallitset kohteiden markkinoinnillista näkyvyyttä portaaleissa ja kotisivuilla, mobiililaitteissa, ikkunanäytöissä, lehdissä, sosiaalisessa mediassa ja muissa nykyaikaisissa kanavissa ilman lisätyötä. Sovellusta voidaan käyttää toimiston lisäksi etänä selaimella, esimerkiksi tabletilla asuntoesittelyssä.

PDX Construction ohjelmasta voidaan tulostaa heti valmiit RS-kauppakirjat, varainsiirtoverot, maksuerien pankkisiirrot, hinnastot, varaustilanteet ja muita tarvittavia dokumentteja. Järjestelmä sisältää kattavan raportoinnin, ja uusia raportteja toteutetaan tarpeidesi mukaan.

PDX Construction ohjelmaa kehitetään aktiivisesti ja voimme siksi tarjota jatkuvasti uusia liiketoiminnallisia hyötyjä ja säästöjä tuottavia toimintoja. Esimerkkeinä suoraviivainen integraatio Xerox monitoimilaitteeseen, sähköinen allekirjoitus sekä automaattinen asiakasliidien tuonti portaaleista ja kotisivuilta, muutamia mainitaksemme. PDX Constructionin avulla asiakkaamme voivat hyödyntää aina uusinta ja tehokkainta teknologiaa.

Kysy, niin kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme lisäpalveluista ja tuotteista, kuten mahdollisuudesta tuottaa painotasoisia tulosteita, korkeatasoisia 360-videoita, asiakaskyselyitä, suoramarkkinointia sekä suunnattua digimarkkinointia. Pyrimme auttamaan teitä kokonaisvaltaisesti kaikissa asuntomyynnin ja -markkinoinnin tarpeissasi.

PDX on luotettava ja turvallinen valinta!

Saamme jatkuvasti hyvää palautetta käyttäjiltämme ohjelman helppokäyttöisyydestä ja toimintojen loogisuudesta.

PDX -ohjelmistot ovat olleet käytössä jo yli 20 vuotta. Asiakkaamme lähettävät kuukausittain järjestelmiemme kautta markkinoitavaksi noin 1,5 miljardin euron arvosta kohteita, tuottaen kuukausitasolla yhteensä noin 200 miljoonan euron kauppahinnan.

Tiivis yhteistyö viranomaisten, markkinapaikkojen ja muiden yhteistyötahojen kuten teknologiatoimittajien kanssa takaa, että PDX Construction palvelukokonaisuus on nyt ja jatkossakin alan kehittynein.

PDX käyttöönotto on tehty teille mahdollisimman yksinkertaiseksi. Saatte ohjelmiston käyttöönne tarvittaessa jopa seuraavana työpäivänä. Normaalisti suunnittelemme kanssanne tarkkaan noin 1-3kk käyttöönottoprojektin, jolloin huomioimme mm. mahdollisten taustajärjestelmien integraatiot ja tuomme asiakastiedot ja kohdetiedot vanhasta järjestelmästänne. Tarjoamme myös koulutusta ja tukipalveluja kaikkialla Suomessa.

Kiinnostuitko? Jäikö jokin askarruttamaan?

Jätä yhteystietosi ja vapaamuotoinen viestisi niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä ja kerromme, miten voisimme auttaa juuri Sinun liiketoimintaasi!Esimerkkejä yhteistyökumppaneistamme:

oikotie etuovi xerox onnistuu kk skvl rakennusteollisuus